логотип
 
 
логотип Bistro News arrow Bistro News arrow Національний банк України запрошує до участі в Банківському ІТ Саміті 2013
02.05.2024 г.
 
 

 

 
 

 

 

 

Реклама

 

 
   

Національний банк України запрошує до участі в Банківському ІТ Саміті 2013 Версия для печати Отправить на E-mail
Спеціалізований захід Національного банку України з тематики автоматизації банківської діяльності «БАНКІВСЬКИЙ ІТ САМІТ 2013» відбудеться 25-28 вересня 2013 року в Севастополі.
Національний банк України в особі Генерального департаменту інформаційних технологій та платіжних систем та Управління захисту інформації запрошує вас взяти участь у II Банківському ІТ Саміті. Саміт відбудеться на базі Севастопольського Інституту банківської справи Академії банківської справи Національного банку України та готельного комплексу “Аквамарин” з 25 до 28 вересня 2013 року.
Національний банк України виходить з того, що всебічне поширення передової практики впровадження інформаційних технологій у банківській сфері – це не тільки шлях до підвищення ефективності та рентабельності комерційних банків, але і найзначнішій важіль економічного зростання нашої держави.
З доповідями на Саміті виступатимуть представники центрального апарату Національного банку України, фахівці всесвітньо відомих компаній-розробників ІТ-рішень, керівники та фахівці комерційних банків та банківських об’єднань, платіжних систем, представники наукової спільноти та міжнародні експерти. Організатори та учасники поділяться кращим досвідом роботи як в України, так і за її межами.
ОСНОВНІ ТЕМИ САМІТУ
1. Інформаційні технології в банківському секторі.
2. Платіжні системи.
3. Управління безпекою.
У рамках пленарних доповідей буде зазначено ключові тренди ринку, що задають пріоритети в інвестиціях у банківську сферу, та надані відповіді на широке коло питань, пов’язаних з підвищенням ефективності роботи банку в умовах глобального ринку, який переживає стрімкий розвиток. Національний банк України забезпечить наявність форматів ефективного діалогу та обміну думками між усіма делегатами Саміту. Так, під час Саміту протягом двох днів буде організовано роботу тематичних “круглих столів” з найгостріших питань діяльності банків та платіжних систем з використанням інформаційних систем та технологій. За підсумками роботи буде прийнято розгорнуті рекомендації. Пріоритетом дискусії на Саміті будуть останні ініціативи Національного банку України в галузі банківського регулювання та нагляду, пов’язані з використанням інформаційних технологій, передовий досвід роботи банків з упровадження інформаційних систем, вирішення проблем захисту інформації, взаємодії з платіжними системами та багато інших. Обговорення буде спиратися на аналіз передової практики банків та державних установ в Україні та за кордоном, а також компаній-розробників інформаційних систем.
Детальніше - на http://www.pcweek.ua/bankitsummitregistration/

 
««   »»
 
     
Top! Top!