логотип
 
 
логотип Bistro News arrow Bistro News arrow Грошові перекази за номером телефону стають ще доступніші
19.04.2024 г.
 
 

 

 
 

 

 

 

Реклама

 

 
   

Грошові перекази за номером телефону стають ще доступніші Версия для печати Отправить на E-mail
20.08.2021 г.

Все більше банків надають зручний та безпечний сервіс переказів. Процесінговий центр UPC успішно впровадив сервіс грошових переказів за номером телефону вже для трьох українських банків – Ідея Банк, Правекс Банк та Форвард Банк.

Із новим сервісом Visa Alias Directory Service можна відправити кошти на картку, вказавши лише номер телефона отримувача, який прив’язано до банківського рахунку. Немає пореби надавати номер картки. 

Завдяки цьому операції проводяться швидше, зручніше й безпечніше, оскільки не розповсюджуються дані картки.

«Ми підключили Visa Alias, щоб наші клієнти могли швидко та зручно робити грошові перекази між картками. Проект із підключення сервісу в частині взаємодії із UPC пройшов злагоджено. Ми задоволені співпрацею та результатом» - повідомляє Ольга Топал, начальник відділу по роботі із МПС і вендорами, Idea Bank.

UPC і надалі впроваджує сервіс для банків, аби ще більше держателів карток могли зручно та безпечно відправляти кошти.

Сервіс доступний для карток Visa, Mastercard, ПРОСТІР.

«Бажання спростити користування сервісом Р2Р та забезпечити додаткову безпеку, уникнувши необхідності використовувати номер платіжної картки при переказі, є абсолютно логічним. До того ж, кількість користувачів мобільного додатку Pravex Online постійно зростає, тож ми очікуємо на популярність оновленого сервісу серед користувачів» - зазначив Олександр Луценко керівник проектів та програм Правекс Банку.

Зазначимо, що за даними UPC у 2 кварталі 2021 року кількість переказів із картку на картку збільшилась на 84%, а відправили на 143% більше коштів із середньою сумою операції 2 643 грн. UPC прогнозує подальше зростання попиту та грошові перекази і планує й надалі розвивати та впроваджувати сервіс серед банків-клієнтів.

 

Довідка

UPC (Український процесінговий центр) – процесінговий центр і платіжний сервіс-провайдер, який забезпечує якісним сервісом обслуговування платіжних карток 37 банків і 1850 онлайн-магазинів у 16 країнах Центральної та Східної Європи. UPC працює з 1997 року та входить до міжнародної групи Raiffeisen Bank International.

 
««   »»
 
     
Top! Top!