логотип
 
 
логотип Bistro News arrow События arrow События 2013 arrow Спеціалізований захід Національного банку України з тематики автоматизації банківської діяльності
24.04.2024 г.
 
 

 

 
 

 

 

 

Реклама

 

 
   

Спеціалізований захід Національного банку України з тематики автоматизації банківської діяльності Версия для печати Отправить на E-mail







Запрошуємо Вас взяти участь у спеціалізованому заході Національного банку України з тематики автоматизації банківської діяльності
«БАНКІВСЬКИЙ ІТ САМІТ 2013»
 
ОРГАНІЗАТОРИ:
  • Національний банк України
  • Севастопольський інститут банківської справи Української академії банківської справи Національного банку України
  • За підтримки Незалежної асоціації банків України
 
ЗОЛОТІ СПОНСОРИ: Cisco, Tieto, Openway, Інком
СРІБНІ СПОНСОРИ: HP, IBM, Microsoft, «Лабораторія Касперського», «Навігатор», «БМС Консалтінг»
Про спонсорів

ДАТА ПРОВЕДЕННЯ: 25-28 вересня 2013 року
МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: «Гранд Отель Аквамарин», м. Севастополь, вул. Паркова, 11
АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПАРТНЕР: PC Week/Ukrainian Edition
СООРГАНІЗАТОР: Smart Line

Національний банк України в особі Генерального департаменту інформаційних технологій та платіжних систем та Управління захисту інформації запрошує вас взяти участь у II Банківському ІТ Саміті.
Саміт відбудеться в м. Севастополь (АР Крим) на базі Севастопольського Інституту банківської справи Академії банківської справи Національного банку України та готельного комплексу “Аквамарин” з 25 до 28 вересня 2013 року.
Національний банк України виходить з того, що всебічне поширення передової практики впровадження інформаційних технологій у банківській сфері – це не тільки шлях до підвищення ефективності та рентабельності комерційних банків, але і найзначнішій важіль економічного зростання нашої держави.
З доповідями на Саміті виступатимуть представники центрального апарату Національного банку України, фахівці всесвітньо відомих компаній-розробників ІТ-рішень, керівники та фахівці комерційних банків та банківських об’єднань, платіжних систем, представники наукової спільноти та міжнародні експерти. Організатори та учасники поділяться кращим досвідом роботи як в України, так і за її межами.

ОСНОВНІ ТЕМИ САМІТУ
1. Інформаційні технології в банківському секторі.
2. Платіжні системи.
3. Управління безпекою.

У рамках пленарних доповідей буде зазначено ключові тренди ринку, що задають пріоритети в інвестиціях у банківську сферу, та надані відповіді на широке коло питань, пов’язаних з підвищенням ефективності роботи банку в умовах глобального ринку, який переживає стрімкий розвиток.
Національний банк України забезпечить наявність форматів ефективного діалогу та обміну думками між усіма делегатами Саміту. Так, під час Саміту протягом двох днів буде організовано роботу тематичних “круглих столів” з найгостріших питань діяльності банків та платіжних систем з використанням інформаційних систем та технологій. За підсумками роботи буде прийнято розгорнуті рекомендації.
Пріоритетом дискусії на Саміті будуть останні ініціативи Національного банку України в галузі банківського регулювання та нагляду, пов’язані з використанням інформаційних технологій, передовий досвід роботи банків з упровадження інформаційних систем, вирішення проблем захисту інформації, взаємодії з платіжними системами та багато інших (програму Саміту буде опубліковано найближчим часом). Обговорення буде спиратися на аналіз передової практики банків та державних установ в Україні та за кордоном, а також компаній-розробників інформаційних систем.

АУДИТОРІЯ САМІТУ
До участі в Банківському ІТ Саміті запрошуються топ-менеджери банків України, до компетенції яких входять обслуговування клієнтів та платіжні системи, інформаційні технології та комунікації, інформаційна безпека, операційна діяльність тощо.
Також запрошені представники світових аналітичних організацій, консалтингових компаній, провідних виробників інформаційних технологій для банківського сектору, а також системних інтеграторів та консалтингових компаній.

КОНЦЕПЦІЯ ТА ІДЕЯ САМІТУ
Створення середовища спілкування топ-менеджерів банків. У рамках Саміту організатори планують розповісти учасникам, що чекає на індустрію в найближчі 2 – 5 років, які технологи перевернуть світ фінансових послуг, яким ми його знаємо сьогодні, та в яких інноваційних продуктах і підходах провідні професіонали сектору інформаційних технологій та фінансового ринку бачать найбільший потенціал для розвитку банківського бізнесу.
У рамках Саміту будуть обговорені напрями розвитку платіжних систем та безготівкових розрахунків з огляду на зміни у законодавстві України в цій сфері, стратегічна програма розвитку НСМЕП та шляхи її реалізації, реалізація супутніх проектів НСМЕП, аналіз ринку роздрібних платежів і обговорення перспектив його розвитку, упровадження нових платіжних інструментів, аналіз ринку та обговорення напрямів розвитку систем дистанційного обслуговування і аналіз наявних проблем та напрямів їх вирішення, а також питання реалізації банками вимог стандартів Національного банку України з управління інформаційною безпекою в банківській системі України.

КЛЮЧОВІ ТЕМИ, ФОРМАТ ТА ПЛАН ДОПОВІДЕЙ САМІТУ

Роботу Саміту заплановано організувати за такими основними напрямами:
 
  • АВТОМАТИЗАЦІЯ ФІНАНСОВИХ РИНКІВ
  • ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА
  • РОЗВИТОК ПЛАТІЖНИХ СИСТЕМ ТА ЗДІЙСНЕННЯ ЇХ ОВЕРСАЙТА
  • БЕЗГОТІВКОВІ ТА РОЗДРІБНІ ПЛАТЕЖІ
  • ДИСТАНЦІЙНЕ БАНКІВСЬКЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ
  • ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ЗДІЙСНЕННЯ ДЕПОЗИТАРНОЇ ТА КЛІРИНГОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
Плануються виступи ТОП-менеджмента Національного банку України, таких як:

- СИНЯВСЬКА Наталія Богданівна – директор Генерального департаменту інформаційних технологій та платіжних систем – “Стан розвитку карткового ринку України та основні напрями розвитку Національної системи масових електронних платежів”
- ТЮТЮН Інна Богданівна – заступник директора Генерального департаменту інформаційних технологій та платіжних систем – “Стратегія розвитку національної карткової платіжної системи України”, “Результати впровадження пілотного проекту щодо створення маршрутизатора НСМЕП”
- БІЛАШ Олексій Олексійович – заступник директора генерального департаменту директор Департаменту інформаційних технологій – “ СЕП – 20 років досвіду та перспективи розвитку”, “Нові вимоги Національного банку України до ЦОД (серверних) банків”
- ВАГІНА Наталія Борисівна – директор Департаменту методології грошово-кредитної політики, МАКАРЕНКО Олег Іванович – Голова Спостережної Ради ПАТ “Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках” - директор Дирекції з управління діяльністю корпоративного недержавного пенсійного фонду – “Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках”
- ШИРОЧИН Станіслав Валерійович – директор Департаменту технологій роздрібних платежів – “Технічні та технологічні питання створення маршрутизатора НСМЕП”, “Безконтактні платіжні інструменти як перспектива розвитку роздрібних платежів”
- ЛАПКО Наталія Григорівна – директор Департаменту платіжних систем “Нове в законодавстві в сфері платіжних систем”, “Розвиток ринку платіжних карток в Україні”, “Регулювання операцій з електронними грошима”
- МАХАЄВА Олена Олександрівна – начальник Управління нагляду (оверсайта) за платіжними системами – “Системи грошових переказів в Україні: стан ринку та тенденції його розвитку”, “Оверсайт платіжних систем: поняття та перспективи впровадження в Україні”
та інших провідних фахівців банківської сфери, сфери інформаційної безпеки та фінансового ринку.

Обговорюватись будуть такі питання:
- ФУНКЦІОНУВАННЯ РОЗРАХУНКОВОГО ЦЕНТРУ
- НОВІ ВИМОГИ НАЦІОНАЛЬНОГО БАНКУ УКРАЇНИ ДО ЦОД (СЕРВЕРНИХ) БАНКІВ
- ОСНОВНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ НСМЕП
- ЗМІНИ В ЗАКОНОДАВСТВІ В ГАЛУЗІ ПЛАТІЖНИХ СИСТЕМ
- РОЗВИТОК ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ
Поряд з цим, на сесії практичних прикладів буде представлено найкращі реалізовані проекти, а також до уваги учасників будуть представлені аналітичні доповіді з подальшим обговоренням, що дозволить обмінятися знаннями, навичками і “живим досвідом”, а також дізнатися про нові можливості застосування ІТ-систем і сервісів з метою підвищення ефективності та конкурентоспроможності банку.
У рамках Саміту Національний банк України пропонує учасникам взяти участь у спеціалізованих круглих столах:
- “Кіберзлочинність та шляхи її подолання”
- “Проблемні питання функціонування Розрахункового центру з обслуговування договорів на фінансових ринках”

СТИСЛИЙ РОЗКЛАД САМІТУ
25.09.13 - середа
09:00-16:00 трансфер учасників Саміту з м. Сімферополь та м. Севастополь до готелю “Аквамарин”, реєстрація та заселення
13:00-15:00 обід
16:00-18:00 офіційне відкриття Банківського ІТ Саміту, конференц-зала Севастопольського інституту банківської справи Української академії банківської справи Національного банку України
19:30-22:00 урочистий банкет з нагоди офіційного відкриття Саміту, готель “Аквамарин”
26.09.13-27.09.13 - четвер-п’ятниця
07:00-09:40 сніданок
09:40-10:00 ранкова кава, реєстрація учасників
10:00-11:20 доповіді
11:20-11:40 перерва на каву
11:40-13.00 доповіді
13:00-14:30 обід
14:30-17:00 тематичні круглі столи Національного банку України
17:00-19:30 вільний час
19:30-22.00 вечеря
28.09.13 - субота
07:00-10:00 сніданок
09:00-13:00 трансфер учасників Саміту з готелю “Аквамарин” до м. Сімферополь та м. Севастополь
УМОВИ УЧАСТІ ТА КОНТАКТИ
Вартість пакету учасника для IT- та інших компаній (існують спеціальні умови участі див. УМОВИ УЧАСТІ ІТ-КОМПАНІЙ) становить 11990,00 грн. з ПДВ за одну особу (без урахування вартості проживання з 25.09.13 по 28.09.13).
Представникам комерційних банків України надається 50% знижка на вартість пакету учасника. Таким чином, вартість становить 5 995,00 грн. з ПДВ за одну особу (без урахування вартості проживання з 25.09.13 по 28.09.13).
Вартість проживання згідно з офіційними цінами готелю “Аквамарин” http://aquamarinehotel.com.ua/rooms/rates
Час заселення в номери – 14:00
Час виселення з номерів – 12:00
За заселення/виселення до/після вказаного часу Учасник сплачує самостійно за власний кошт на рецепції готелю.
Бронювання номерів для учасників Саміту здійснюється через Адміністративного партнера Саміту – PC Week/Ukrainian Edition
Кількість місць обмежена.
Зареєструватися необхідно до 16 вересня 2013 р.

УМОВИ УЧАСТІ ІТ-КОМПАНІЙ
Якщо Ваша організація – ІТ-Компанія, що займається продажем ІТ-рішень, послуг чи продуктів (Вендор, Системний інтегратор, Дистрибутор, VAR та ін.), з питань участі та реєстрації у Саміті, будь-ласка, натисніть та напишіть листа.

З питань спонсорської участі, будь ласка, звертайтесь за телефоном:
0(67) 601 60 94 Наталя Проценко
Відповіді на будь-які Ваші запитання Ви зможете отримати за телефонами:
0(44) 361 70 57; 0(44) 360 57 66; 0(67) 601 60 94
E-mail:
Контактні особи: Анна Антіпенко, Олеся Бабич
 

ЧЕКАЄМО НА ВАС!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
««   »»
 
     
Top! Top!